hocu-muza

Званични постер филма - слика је преузета са званичне странице филма на сајту Cineplexx

Филмови 'Хоћу мужа' и 'Поцрвенела панда' 29. априла у биоскопу наше установе

Ове године ћупријска публика имала је прилика да у нашем биоскопу погледа доста домаћих и страних филмских остварења а то ће се наставити и 29. априла, када су на репертоару руски филм 'Хоћу мужа' и анимирани филм 'Поцрвенела панда'.

Пројекција филма 'Хоћу мужа' заказана је за петак, 29. април, у 20 часова, док анимирани филм 'Поцрвенела панда' можете погледати истог дана, у терминима од 16 и од 18 часова. Пројекције ће се, као по обичају, одржати у сали ШОМО 'Душан Сковран'.

Карте за оба филма се могу купити на дан пројекције, 29. априла, почев од 15 часова у холу ШОМО 'Душан Сковран' по цени од 350 динара.


О филму 'Хоћу мужа'


'Хоћу мужа' је руски филм редитељке Соње Карпунине, у коме једну од главних улога тумачи најпознатији глумац у Србији, али и Русији, Милош Биковић.

За новинарку Љубу све у њеном животу одвија се по плану: ради као водитељка на ТВ и има успешног и богатог вереника Роберта. Али тај план одлази дођавола кад Љубин мобилни престане да ради па она затражи да позив обави с телефона случајног пролазника. То је Сергеј, чији је живот до тада такође протицао мирно и одмерено. Овај сусрет ће покренути серију догађаја који ће у потпуности променити Љубин и Сергејев живот, а и њих саме.

Главне улоге: Милош Биковић, Кристина Асмус, Марина Александрова, Сергеј Филев, Јулија Ауг.О филму 'Поцрвенела панда'


Поцрвенела панда (енгл. Turning Red) амерички је рачунарско-анимирани фантастично-хумористички филм из 2022. године.

Меј Ли је самоуверена тринаестогодишњакиња која је растрзана између тога да буде послушна ћерка и своје ни мало пријатне адолесценције која са собом носи неприлагођеност. Као да промене у њеним интересовањима, везама и телу нису довољне, већ када год се превише узбуди, што је за тинејџера практично увек, она се претвори у огромну црвену панду.** Текст је преузет са званичне странице филма 'Поцрвенела панда' на Википедији.

pocrvenela-panda

Фотографија преузета са Wikimedia сајта