sonic2

Слика је преузета са званичне странице филма на сајту Cineplexx

Филмови 'Соников филм 2' и 'Доктор Стрејнџ: у мултиверзуму лудила' 16. и 17. маја у биоскопу наше установе

У наш биоскоп стижу нова филмска остварења!

Наша публика ће 16. маја у термину од 17.30 моћи да погледа филм 'Соников филм 2', а 17. маја пројекције истог филма заказане су за 15.30 и 18 часова.

Такође, 16. маја у термину од 20 часова публика ће бити у прилици да погледа наставак филма 'Доктор Стрејнџ' у режији Сема Рамија, који носи назив 'Доктор Стрејнџ: у мултиверзуму лудила'.

За све који су заинтересовани да погледају ова два нова филмска остварења 16. маја, карте ће бити у продаји од 16 до 20 часова. Сутрадан, 17. маја, карте ће се продавати у периоду од 15 часова до 20.30.


О филму 'Доктор Стрејнџ: у мултиверзуму лудила'


Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила је амерички научнофантастични акциони хорор филм из 2022. године у режији Сема Рејмија. Наставак је филма 'Доктор Стрејнџ' и 28. је филм у Марвеловом филмском универзуму, као и први хорор филм у њему.

Овај филм је путовање у непознато са доктором Стрејнџом, који уз помоћ мистичних савезника, старих и нових, пролази кроз запањујуће и опасно алтернативне реалности Мултиверзума да би се супротставио мистериозном новом противнику.doctor-strange-2022

Фотографија преузета са званичне странице филма на Cineplexx сајту


О филму 'Соников филм 2'


Соников филм 2 је акциони филм из 2022. направљен на темељу франшизе Sonic the Hedgehog и наставак је анимираног хита 'Соников филм' из 2020. године.

Након што се настанио у Грин Хилсу, Соник је жељан да докаже да има оно што је потребно да буде прави херој. Он је на тесту када се др Роботник враћа, овог пута са новим партнером, Наклсом, у потрази за смарагдом који има моћ да уништи цивилизације. Соник се удружује са својим помоћником Тејлсом, и заједно крећу на путовање планетом како би пронашли смарагд пре него што падне у погрешне руке.** Текст је преузет са званичне странице филма 'Соников филм 2' на сајту Cineplexx.

sonic2-2022-02

Фотографија преузета са званичне странице филма на Cineplexx сајту