bioskop-24-03-2022

Званична најава биоскопских пројекција

Пројекција домаћег филма "Било једном у Србији" и анимираног филма "Енканто: магични свет"

Након што је од почетка ове године била у прилици да погледа филмове као што су "Златни дечко", "Клифорд: велики црвени пас", "Бетмен" и "Лето када сам научила да летим", ћупријска публика ће 24. марта бити у прилици да погледа два нова филмска остварења.

За љубитеље домаће кинематографије, ту је нови филм редитеља Петра Ристовског - "Било једном у Србији". Пројекције овог филма заказане су за 24. марта у 18 и у 20 часова.

За љубитеље анимираног филма, ту је фантастично-хумористички мјузикл "Енканто: магични свет", који ће публика моћи да погледа 24. марта у 16 часова.

Карте за оба филма се могу купити 24. марта од 15 до 20 часова, по цени од 350 динара.

О филму "Било једном у Србији"

Ово је топла људска прича смештена између два светска рата у Лесковац, у коме се необичним сплетом околности догоди право чудо и изгради историја тог малог места где станују велики људи.

Радња филма смештена је две године након Првог светског рата, кад Дине и Цоне, опијени победом и неповратно инфицирани духом слободе и напретка који су осетили у великом свету, враћају у оронули Лесковац: Дине у свој некадашњи биоскоп, а Цоне на сопствену сахрану. Предодређени за губитнике, израстају у хероје.

Режија: Петар Ристовски.

Глумачка постава: Виктор Савић, Немања Оливерић, Теодора Ристовски, Слобода Мићаловић, Радован Вујовић, Зоран Цвијановић, Мики Манојловић, Иван Бекјарев.bilo-jednom-u-srbiji

Фотографија преузета са званичне странице филма на сајту Cineplexx

О филму "Енканто: магични свет"

Анимирана прича о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном месту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дете у породици јединственим даром, од супер снаге до моћи исцељења, свако дете, осим једно — Мирабел. Али када открије да је магија која окружује Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина "нормална" Мадригал, могла да буде последња нада своје изузетне породице.enkanto-magicni-svet

Фотографија преузета са званичне странице филма на Википедији