idealna-polovina-predstava

Званична најава представе

Представа "Идеална половина" 30. марта у Ћуприји

"Идеална половина" је урнебесна комедија о четворо људи који, у жељи да пронађу себе, свако у свом животном добу, упадају у неочекиване ситуације из којих морају да се чупају како знају и умеју.

Мајка Даница никако не може да пристане да јој је син Аца отишао из куће и оженио се у 38. години. На све начине покушава да остане у центру пажње. Чак и поред личног психотерапеута Ана Марије, ког јој је снаја обезбедила, Даница не може да престане да проверава да ли је син на време јео.

Са друге стране, син Аца, навикнут на велику пажњу и опседнут собом, за све недоумице трчи код личног тренера Филипа не би ли добио још више самопоуздања, да може и даље да буде мушкарчина, иако је загазио у четрдесете. Њих четворо, све време, преплићући своје карактере, ставове, жеље, дилеме и страхове, у потрази су за љубављу и својим идеалним приликама и партнерима.

Постављајући питање: "Има ли уопште 'идеалног' или 'идеалне'?" или је то само део наших жеља и снова, публика се кроз смех приближава овим судбинама, необичним ситуацијима и заплетима. Духовита, паметна и питка комедија, свакако никога неће оставити равнодушним.

Улоге тумаче: Зинаида Дедакин, Анастасиа Мандић,Милан Калинић, Вучић Перовић.

Улазнице се могу купити 29. и 30. марта у терминима од 15 до 19 часова у холу ШОМО "Душан Сковран".

Цена карте је 350 динара.