betmen-2022

"Бетмен" и "Лето када сам научила да летим" 17. марта поново у биоскопу

Месец март у нашој установи културе почео је приказивањем филмова "Бетмен" и "Лето када сам научила да летим" и наставиће се у истом филмском духу.

За све оне који су пропустили ове пројекције 03. и 04. марта, организујемо нови филмски дан - 17. марта.

Филм "Лето када сам научила да летим" биће приказан у термину од 16 и од 18 часова 17. марта.

Филм "Бетмен" је врло брзо након "уласка" у биоскопе наишао на позитивне реакције публике, па ћете овај филм имати прилику да гледате 17. марта у термину од 20 часова.

Карте за оба филма се могу купити 17. марта у периоду од 15 до 20 часова.

О филму "Бетмен"

Насловну улогу Бруса Вејна (Бетмена) тумачи Роберт Патинсон, док су у осталим улогама Зои Кравиц, Пол Дејно, Џефри Рајт, Џон Туртуро, Питер Сарсгард, Џејми Лосон, Енди Серкис и Колин Фарел.
Филм је смештен током друге године Бетменове борбе против криминала и прати га док истражује корупцију Готам Ситија и суочава се са Загонетачем, серијским убицом опседнутим загонеткама.

О филму "Лето када сам научила да летим"

Ово је емотивна прича која прати 12-годишњу девојчицу Софију током њеног летовања са баком на Хвару, а наизглед досадно летовање са две баке употпуниће нова пријатељства, први пољубац, помирење са отуђеном породицом и суочавање са смрћу, те ће се распуст претворити у непроцењиво и незаборавно искуство.
Главне улоге тумаче: Клара Хрвановић, Олга Одановић, Жарко Лаушевић, Сњежана Синовичић. Редитељ филма је Радивоје Раша Андрић.



leto-kad-sam-naucila-da-letim