betmen-2022

Најава филмa "Бетмен" - слика преузета са званичне Википедија странице филма на српском језику

"Бетмен" и "Лето када сам научила да летим" за наставак биоскопске сезоне у Ћуприји

Биоскопски програм наше установе културе се наставља.

Филм "Лето када сам научила да летим" наша верна публика ће моћи да погледа 3. и 4. марта.

Пројекције ће 3. марта бити у 16, 18 и 20 часова, док ће 4. марта овај филм моћи да се погледа у 16 и у 18 часова.

Дуго очекивани нови филм о стрип јунаку Бетмену ћупријска публика ће моћи да погледа 4. марта у 20 часова.

Карте за филм "Бетмен" ће моћи да се купе 3. и 4. марта у периоду од 15 до 20 часова у холу ШОМО "Душан Сковран", док се за филм "Лето када сам научила да летим" карте могу купити 3. марта у периоду од 15 до 20 часова и 4. марта у периоду од 15 до 18 часова.

О филму "Бетмен"

Насловну улогу Бруса Вејна (Бетмена) тумачи Роберт Патинсон, док су у осталим улогама Зои Кравиц, Пол Дејно, Џефри Рајт, Џон Туртуро, Питер Сарсгард, Џејми Лосон, Енди Серкис и Колин Фарел.
Филм је смештен током друге године Бетменове борбе против криминала и прати га док истражује корупцију Готам Ситија и суочава се са Загонетачем, серијским убицом опседнутим загонеткама.

О филму "Лето када сам научила да летим"

Ово је емотивна прича која прати 12-годишњу девојчицу Софију током њеног летовања са баком на Хвару, а наизглед досадно летовање са две баке употпуниће нова пријатељства, први пољубац, помирење са отуђеном породицом и суочавање са смрћу, те ће се распуст претворити у непроцењиво и незаборавно искуство.
Главне улоге тумаче: Клара Хрвановић, Олга Одановић, Жарко Лаушевић, Сњежана Синовичић. Редитељ филма је Радивоје Раша Андрић.



leto-kad-sam-naucila-da-letim