bioskop-23-24-okt

Нови филмови у биоскопу наше установе

Љубитељи седме уметности моћи ће 23. и 24. октобра да погледају нови домаћи филм 'Комедија на три спрата' и анимирани филм 'Шапе гнева - легенда о Хенку'.

'Шапе гнева - легенда о Хенку' биће на репертоару 23. и 24. октобра у 16 часова. Карте се могу купити током оба дана пројекције у периоду од 14 до 20 часова.

Нови домаћи филм 'Комедија на три спрата' биће приказан такође 23. и 24. октобра у 18 и у 20 часова, а карте се могу купити током оба дана приказивања филма од 14 до 20 часова.О филму 'Комедија на три спрата'komedija-na-3-sprata


Филм "Комедија на три спрата" прати комичне и често сулуде авантуре станара једне наизглед обичне стамбене зграде у Београду.

Галерија ликова – отуђених и саможивих, али доброћудних душа је супротстављена усамљеној згради у којој живе, која као и заједница коју су запустили, почиње убрзано да пропада.

Захваљујући лошим цевима и мнистериозним подземним водама Београда, ситуација кулминира и све их затекне неспремне.

Играју: Слободан Бода Нинковић, Јелисавета Сека Саблић, Драган Гаги Јовановић,Весна Тривалић, Наташа Тапушковић, Павле Менсур, Вања Ненадић, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић.О филму 'Шапе гнева - легенда о Хенку'sape-gneva-film-2022


Синхронизовани анимирани филм "Шапе гнева – легенда о Хенку" говори о Хенкију, љупком псу, који машта о томе да постане самурај и креће на путовање за својом судбином.

На његову несрећу, оно што ће пронаћи је чудан и негостољубив град Какамучо, у коме он болно штрчи, јер јен он пас, а сви остали су...мачке!

А као што сви знамо, мачке стварно, али стварно, не воле псе!