avatar-put-vode

Званична најава филма 'Аватар: пут воде'

Премијера филма ’Аватар: пут воде’ и нова пројекција филма ’Мачак у чизмама: последња жеља’

За почетак 2023. године спремили смо вам сјајне филмске пројекције!

Филм 'Аватар: пут воде' моћи ћете да погледате 12. јануара од 20 часова у сали ОМШ ‘Душан Сковран‘. Карте по цени од 450 динара се могу купити на дан пројекције у периоду између 16 и 20 часова у холу ОМШ ‘Душан Сковран‘.

Уз ову премијеру, љубитељи филма имаће прилику да још једном погледају пројекцију филма ’Мачак у чизмама: последња жеља’ такође 12. јануара у 18 часова. Карте за овај филм се могу купити у периоду од 16 до 18 часова у холу ОМШ ‘Душан Сковран‘.



О филму 'Аватар: пут воде'


avatar-2023

Нови филм редитеља Џејмса Камерона руши све рекорде

'Аватар: Пут воде' је амерички епскi научно-фантастични филм из 2022. године, редитеља Џејмса Камерона, који представља наставак филма Аватар (2009).

У главним улогама су Сем Вортингтон, Зои Салдана, Стивен Ланг, Ђовани Рибизи, Џоел Дејвид Мур, Дилип Рао, Си-Си-Ејч Паундер и Мет Џералд који репризирају своје улоге из првог филма, док се Сигорни Вивер враћа у другој улози. Нови чланови глумачке екипе су Кејт Винслет, Клиф Кертис, Иди Фалко и Џемејн Клемент.

Џејк Сали живи са својом породицом на планети Пандори. Kада се врати познати непријатељ који покушава да их уништи, Џејк и Нејтири се удружују са војском Нави народа како би заштитили своју планету.

О филму 'Мачак у чизмама: последња жеља'


macak-u-cizmama-poslednja-zelja

Филм 'Мачак у чизмама: последња жеља'

У синхронизованом остварењу које можете погледати 8. и 9. децембра, одважни одметник, мачак у чизмама, откриће да су његова страст према опасности и занемаривање безбедности дошли по своје.

Мачак је искористио девет живота, али се успут забројао. Враћање живота одвешће га у његову највећу потрагу икада.