zatvaranje-ravaneliusa-2022

Уз вече арија затворен фестивал Раванелиус

Раванелиус за 2022. годину отворен 'Концертом радости'

Уз вече арија и под диригентском палицом Србољуба Динића, затворено је треће издање фестивала Раванелиус, које је ове године трајало 8 дана!

Киша и лоше време нису могли надјачати импозантан глас наше солисткиње Соње Шарић у пратњи камерног оркестра Школе за музичке таленте уз вођство маестра Србољуба Динића.

Иако је нисмо очекивали, киша је овој вечери дала неку своју чар а највернији љубитељи фестивала Раванелиус, неретко загрљени, под кишобранима или под стрехом уживали су у звуцима опере.

Протеклих седам дана, Ћуприја је била престоница изузетности, симбол класичне музике и дом највећих и најталентованијих музичара!

Можемо слободно рећи да је Раванелиус 2022 оставио битан траг на домаћој и интернационалној културној сцени - а ми сумирамо утиске и будно радимо на ширењу и јачању овог фестивала.

Захваљујемо се дивној публици на неизмерној подршци и видимо се 2023. године, на четвртом издању фестивала музичке изузетности 'Раванелиус'.

Више о фестивалу можете сазнати на сајту ravanelius.rs, а све фотографије фестивала можете погледати у галерији фестивала.