jedini-izlaz-poster

Слика 1: Званични постер филма

Психо-трилер Једини излаз враћа ћупријску публику у биоскоп

После више од годину дана, поново ради биоскоп! Ћупријска публика ће 25. и 26. фебруара 2021. године имати прилику да ужива у новом домаћем филмском остварењу редитеља Дарка Николића под називом "Једини излаз". Овај психолошки трилер премијерно ће бити приказан 11. фебруара 2021., а две недеље касније и у нашем граду.

Термини пројекција су 25. и 26. фебруар 2021. године у 17 и 19 часова у сали ШОМО "Душан Сковран". Цена карте је 250 динара. Број места у сали је ограничен!

У главним улогама: Анђелка Прпић, Љубомир Бандовић, Даница Максимовић, Милан Чучиловић, Никола Ристановски, Милена Предић, Јанко Поповић Воларић, Тони Михајловски, Соња Колачарић, Јово Максић, Борис Комненић, Андрија Бошковић, Клара Хрвановић...

Синопсис:

Шест година након што јој је муж, чувени београдски адвокат, страдао у пожару, Ана Колар (Анђелка Прпић) добија информације, које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и о својој породици. Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове кћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца (Љуба Бандовић) у ланац злочина, који почиње мистериозним нестанком младе адвокатице од пре шест година.

Док све ради против њих, двоје јунака започињу заједничку потрагу за истином, која их суочава са мрежом лажи, уцена и убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

jedini-izlaz-film
jedini-izlaz-film
jedini-izlaz-film